fbpx

3 bulan start berniaga kami dah boleh bantu mak ayah anda pergi umrah

Dah macam macam produk saya berniaga tapi semuanya karam..Pernah jadi founder tapi not found, pengedar produk orang lain tapi slow jew ..alhamdulilah rezeki saya jumpa amore cookies nie telah mengubah mintset saya buat duit 15k sebulan bersih.. Ezza Nabilla ( stokis) 

Mulanya beliau suka makan cookies dan rajin repeat membeli amore cookies ini.. setelah kami berbincang untuk offer dia menjadi ejen kini beliau buat 4 angka setiap bulan ( En senyum ) stokis

Results-Guarantee-Seal-Shield-Badge-400

proven teknik & result

Kami akan huraikan teknik proven untuk anda menghasilkan keuntungan rm50-rm100 sehari. Sebulan minima rm1500 untung bersih.

RB-Icons-x-6-01

follow client payments

Kami menggunakan artis terkenal & influencer untuk memudahkan anda menjual. Customer sama juga akan datang berkali-kali.

image-asset

Coaching & mentoring

Hq akan sediakan modul untuk anda belajar menjadi usahawan dari segi pengurusan duit, tingkatkan jualan, motivasi yang bernilai rm959 secara percuma.

rewards-feature-image-265x331

Monthly reward system

Hq akan memberikan reward yang menarik kepada ejen dan stokis setiap bulan seperti gold bar, cash prize dan lain-lain.

TERBUKTI BERKESAN MEMBANTU EJEN YANG BERDAFTAR DENGAN KAMI

Belum sampai hujung bulan dah rasa sesak nafas sebab duit tinggal cukup-cukup paras hidung je. Kami faham anda. Lagi-lagi yang duduk di bandar-besar. Memang tak cukup nak sara hidup dengan gaji yang kita dapat.
GAJI TAK CUKUP
Nak tambah pendapatan tapi tak tahu macam mana cara. Takut nak keluar duit sebab takut tak terjual. Jangan risau sebab hq sendiri akan guide sampai berjaya. Tak berjaya tak boleh raya.
Tak tahu cara jana side income masa ramadhan
Tiap kali raya pakai baju raya yang sama sahaja. Dah naik lusuh. Jangan cerita lah nak bagi duit raya dekat anak sedara. Malu pun ada dengan sedara mara. Lagi-lagi bila anak sedara tanya depan orang ramai.
Pakai baju raya sama setiap tahun